reede, 16. oktoober 2015

Nädal ja vaheaeg

Terekest jälle!
Nonii täna on siis reede ja viimane 1 veerandi päev!
Yess! Vähemalt saab nüüd nädal aega puhata ja nädala pärast minna uuseti kooli. Muidugi jama, sest keegi ei taha tagasi minna aga minu arust on see lahe küll. :D

Täna siis meil polnudki neid "õigeid" tunde. Täna oli üks lahe päev. Alguses kui kooli tulin, mõtlesin kuhu minna kuna klassis kedagi ei olnud ja kõik oli laiali läinud. Aga õnneks leidsin nad 3-manda korruse suurest puhkeruumist. Kõik olid seal (peaaegu).

Läksime siis koos kella kaheksaks Bioloogia/Geograafia klassi. Meil oli 2 tundi Osooni vaatamist. Muidugi neid saateid oli kokku 4 ja kõikide lõpus me arutasime, mis seal oli. Pärast seda me läksime kõik Keemia klassi kokku ja me hakkasime koos 2 tundi katseid tegema, keemiakatseid. Neid oli päris, päris palju 2 tunni jooksul. Muidugi alguses jaotati meid 4-5 rühmadesse ära ja hakkaime pihta. Minu rühmas oli Ketter, Helily, Maarja ja mina. 

Alguses me siis tegime katset kus kasutati saia. Jah, tavalist saia aga seal oli kõrval ka joot. Joot on põhimõteeliselt pruunikas rohi või aine, mida kantakse valutavale kohale. Aga meie kasutasime seda saia peal. Kui me seda kallasime, siis muutus sai mustaks või niiöelda must-tumesiniseks. See oli päris vastik kuna see nägi välja nagu oleks see hallitama läinud või on see ära kõrvetatud. 

Teisi katseid ma väga ei mäleta aga (tean neid küll) seda eelviimast ma mäletan küll. See oli niinimetatud "vulkaan" või "purskkaev". Ma nimetan seda "vulkaaniks". See katse oli päris huvitav ja lahe, kuna seal mingi aine (väga oranž) pidi minema põlema kui sa kasutad tuld. Niisiis, me kasutasime tikku ja panime siis põlema. See tõesti nägi välja nagu tõeline mini vulkaan aga see tossas palju ja ajas mingisugust prahti välja (see oli see oranž asi). Pärast seda katset me tegime muidugi veel katseid aga neid ma ei hakka kirjutama kuna neid oli liialt palju. Ka peale neid katseid pidime me enda eest ära koristama, kuna seal tekkis palju segadust. 

Pärast peale neid 4 tunniseid istumisi ja ägetate asjade tegemisi, me läksime sööma. Kui söömast tagasi tulime, läksime Keemia klassi tagasi ja ootasime kõik teised ära, kes veel söömas olid. Kui kõik tagasi olid, tegime veel 10 minutilise klassijuhataja tunni ja pärast läksime kõik laiali.

Oli lahe päev ja ootan juba uut veerandit.
Niisiis, Head 1 veerandi koolivaheaega kõigile õpilastele!
Loodetavasti näen kõiki uuel veerandil uuesti!



|Annika

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar